13 juni
16153
post-template-default,single,single-post,postid-16153,single-format-standard,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

13 juni

13 juni

Serieus? Na gister was alles wel weer goed toch?
Met behoefte aan bos ging ik op pad. Tussenstop vogels kijken bij het IJsselmeer. Maar voor ik daar was leek het alsof er iets tussen mijn kies zat. De tandenstoker deed zijn werk. De halve kies lag los in mijn mond. Geen pijn. Het klopte dus toch dat ik vorige week iets hoorde breken.
Ik stopte en belde de tandarts. In plaats van volgende week controle enzo, mocht ik morgen komen. Voor kies, controle enzo. Ik liep wat bij het IJsselmeer, maar de hooikoorts is momenteel ook niet te hachelen. Om over het humeur maar te zwijgen.
Morgen weer een dag.
Met als voordeel dat ik dan meteen in mijn oude habitat kan wandelen.

1410 stappen, 1 km, 13 minuten

Tags: