lab183 laura zwaneveld, freelance fotograaf voor portret, reportage en bedrijfsfotografie in friesland | bij wie wil jij slapen?
Laura Zwaneveld is portret- en reportagefotograaf in Friesland. Ze vertelt verhalen over mensen en alledaagse dingen. Omdat ze nieuwsgierig is naar hun passies, drijfveren en dromen. Maar ook naar de omgeving waarin ze wonen en hoe die een invloed heeft op wat ze doen. De foto is het eindresultaat, maar net zo belangrijk is het contact om tot dat beeld te komen.
laura zwaneveld, laura zwaneveld fotografie, portretfotografie, reportagefotografie, documentaire fotografie, gemeente, overheid, loc, deelgemeente, natuurmonumenten, landschapsfotografie, ministerie, hogeschool rotterdam, nrc, zandlichaam, a4, hillesluis, magazine, jaarverslag, landschap, wadden, 's gravenweg, tante lien, maasvlakte, geen weg terug, verlaten, poppenhuis, skvr, fotografiecursus, workshops, priveles, trainingen, cursussen, deelgemeente charlois, carnisse, campagne, adformatie, ad, bureau botersloot, sniperx, centraal beheer, achmea, douane, autonome fotografie, kunst, bibliotheek rotterdam, ndi, sfeer, polaroid, projecten, onderwijs, gezondheidszorg, mensen, freelance, stock, fotoarchief, portfolio, ijsland, iceland, weblog, blog, wordpress, friesland, lab183, anjum, noord oost friesland, wadden, wad, waddenliefde, bedrijfsfotografie, fotografie voor akker- en landbouw, industriële fotografie, zakelijke fotografie
16978
post-template-default,single,single-post,postid-16978,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

bij wie wil jij slapen?

bij wie wil jij slapen?

Voor Leeuwarden 2018 willen we een bijzondere website maken met daarop een aantal gastheren/vrouwen die bijzondere plekken in Noord Oost Friesland hebben waar je kunt slapen.
Wil jij de portretten maken?
Zo begon het.
We kwamen een paar keer bij elkaar om te brainstormen.
Al snel werd het project iets groter. Ik ontwierp de website en de fotoportretten werden videoportretten.
Wat een mooie klus!
En wat een mooie plekken om te slapen!

Wil je het échte Fryslân beleven dan logeer je bij één van de kleinschalige accommodaties in de provincie. En bij de leukste gastheren (m/v) van Friesland! Géén website vol foto’s van vakantiehuizen en kamers. Nee, foto’s en filmpjes van de gastheren (m/v) zelf! Want is het niet veel leuker om te kiezen bij wie je wilt slapen? In plaats van waar of waarin?

Het succes van programma’s als Ik Vertrek en Bed & Breakfast laat zien dat ontzettend veel mensen nieuwsgierig zijn naar: wie zijn toch die mensen die in the middle of nowhere een B&B of camping beginnen? Wat beweegt hen? Die vraag staat centraal op de website. Door middel van 12 korte filmpjes met een knipoog leer je de gastheren (m/v) kennen. Elke keer dat je op de rode knop drukt, krijg je een filmpje te zien. Druk 12 keer om alle ‘zegeltjes’ op de kaart te plakken, en ze allemaal te zien. Het is moeilijk om hiertussen niet iemand te vinden met wie je een klik hebt.

Kijk zelf maar http://www.bijwiewiljijslapen.nl

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: