Tot over mijn oren verliefd
15870
post-template-default,single,single-post,postid-15870,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Tot over mijn oren verliefd

Tot over mijn oren verliefd

Ik was op slag verliefd toen ik haar voor de eerste keer zag. Overdonderend verliefd. Omhelzen, knuffelen, op en onder elkaar liggen, onszelf in elkaar verliezen. Dat was alles wat ik wilde.
Het zou het begin kunnen zijn van een roman, maar het gaat slechts over een dekbedhoes.
Van dat op slag verliefd worden is niet gelogen. Ik kocht de eenpersoons voor het logeerbed en het campertje.
Voor het volwassen tweepersoonsbed was het overbodig. Eerst moeten de gaten vallen in een ander, voor er nieuws mag.
Maar het knaagde. Hard.
Dus toen ik een logé ophaalde en we samen naar de ikea gingen, besloot ik tot een onverantwoord belachelijke aankoop.
Ze bleek uitverkocht. Ze blijkt de liefde van velen.
Nadat ik de logé had weggebracht, die haar dus wel had omhelsd en geknuffeld, kwam daarna een berichtje. Woensdag komt er een pakketje, tiepte ze.
Het kwam dinsdag al. Ik maakte de zware doos open en daar lag ze. In al haar tweepersoons glorie. Samen met de meest prachtige kleur wafeltjessprei.
Vandaag mocht ze dan eindelijk het bed op. Ik ga vandaag héél vroeg naar bed en duim voor héél veel dagen gevuld met regen. Zodat we samen boeken kunnen lezen en gemberthee drinken, warmte zoeken onder het lentedekbed en gelukkig oud kunnen worden.
Of ik stap in m’n campertje en ga de wijde wereld in samen met de eenpersoons liefde. Dat kan natuurlijk ook.